diumenge, 18 de febrer de 2018

XOXOLATADA SOLIDÀRIA A FAVOR DE LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL

Aquesta setmana, coincidint amb el Dia Internacional del Nen amb Càncer, l'AMPA de l'escola va organitzar una xocolatada solidària. L'esmorzar de dimecres es va convertir en una festa dolça amb un objectiu molt gran: recollir diners per a la lluita contra aquest malaltia que cada dia, i gràcies als avanços de la investigació mèdica, té més possibilitats de cura!!
Com podeu veure per les fotos, i les cues que es van organitzar, l'esmorzar va ser tot un èxit!!

Moltes gràcies a tots per fer-ho possible!


CARNESTOLTES AL PARVULARI

Al Parvulari va venir a visitar-nos el Rei Carnestoltes!!! Cada dia ens deixava una carta amb una consigna que havíem de seguir! Totes eren molt i molt divertides! Així doncs... Hem anat a l'escola amb barrets divertits, ulleres i fins i tot en pijama! També vam poder fer una mascara de la mascota de la classe en el taller de "Jumping Clay". Divendres vam fer una festa amb una desfilada de disfresses i un ball tots junts a la classe de P5. I, finalment, el Rei Carnestoltes va deixar-nos una carta per acomiadar-se. Així que vam sortir al pati a cantar i finalitzar aquesta setmana tan divertida! 

FINS L'ANY QUE VE REI CARNESTOLTES!!!

2ona POSICIÓ DE LA FIST LEGO LEAGUE!!!!


Un any més, la notra escola ha participat a la Fist Lego League ques se celebra a Barcelona. El dissabte 17, els alumnes de 3r de la ESOS q fan l'optativa de robòtica, van realitzar una gran "actuació" en el concurs, quedant en 2a posició en la competició del robot.
Moltes felicitats a tots.


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS