divendres, 11 de novembre del 2016

INTENS DIA DE TREBALLS A SCHOLAS CIUDADANIA..... I JA EN PORTEN 3!!!!!


Avui ha sigut un dia intens de treball. 

Els grups han fet una tasca no gens fàcil perquè haviem de plantejar les hipòtesis i analitzar tots els temes que estem treballant. Hem buscat entre tots les causes, les conseqüències, hem valorat les qüestions i hem fet propostes de millora. 

Ens hem reunit en dues assemblees i hem decidit les coses entre tots votant. 

Una assemblea per tractar els temes sobre educació i l'altra assemblea per parlar sobre la violència, la discriminació i la marginació. Els portaveus de cada grup han exposat el recull d'aportacions dels seus membres, totes molt riques, reflectien l'estat de la qüestió i moltes idees sobre què podem aportar nosaltres, què podem fer nosaltres com a joves des de les escoles i com podem nosaltres treballar per millorar l'aprenentatge i la convivència. 

El que ens agrada molt d'aquesta experiència és l'oportunitat que tenim de trobar-nos amb altres joves per pensar sobre temes que ens interessen molt, dialogar amb respecte i adonar-nos de la importància de no passar, d'implicar-nos al màxim perquè no hi hagin oblidats i exclosos perquè tots podem gaudir de les mateixes oportunitats. 

El lema d'aquest curs a la nostra escola el recordem aquests dies, "No passis, deixa empremta" això és el que volem fer quan s'acabi demà aquest projecte i retornen a l'escola dilluns amb molta forca i moltes ganes de fer moltes coses per millorar el nostre aprenentatge i per acabar amb la violència i la discriminació allà on aparegui. 

Donem gràcies per poder treballar aquest dies en aquest projecte tan enriquidor.
 
I demà últim dia!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS