diumenge, 20 de novembre del 2016

INFANTIL TAMBÉ VIU LA SETMANA DE LA CIÈNCIA





Els nens i nenes de la classe del coales (P3) van gaudir d'una bona estona de ciència el passat dijous 17 de novembre al taller "Coneix els teus sentits". Van aprendre que hi ha cinc sentits i van poder tastar (dolç, salat, amarg...), olorar (essències agradables i desagradables), escoltar (sons i sorolls i el seu recorregut), veure (de diferents colors, amb els ulls tapats...) i tocar (sense mirar objectes aspres, rugosos, llisos...). 

Els cuiners (P4) vam aprendre molt en el taller “Ciència i música”. Vam veure com es propoga el so (les ones, la vibració,…) i les seves qualitats (so-soroll, greu-agut,…). A més a més vam veure i diferenciar diferents instruments musicals de vent, de percussió i de corda. Fins i tot alguns eran fets a casa. Nosaltres em vam fer dos per portar a casa: un de vent i un de percussió. 

















Els nens i nenes de P5 ens hem convertit en científics i hem ajudat a l'Estel i l'Albert a arribar al laboratori del Mag Merlí per aconseguir la poció de la veritat. El camí no ha estat fàcil perquè el Mag Merlí ens ha posat algunes proves que hem hagut d'anar superant amb l'ajuda dels experiments. Finalment hem aconseguit els ingredients de la poció, i entre tots l'hem pogut fer! Ens ho hem passat molt bé amb la ciència!’

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS