dijous, 10 de novembre del 2016

2ª PART DEL PROJECTE SCHOLAS CIUDADANÍA A 3er I 4t DE L'ESO


Els de 3r i 4t de l'ESO ja portem cinc dies treballant de valent en el projecte de "Scholas Ciudadanía" per un dia ens hem convertit en periodistes i ens hem dedicat, treballant en diferents grups, a preparar un qüestionari per tal de saber què pensen especialistes i experts en educació que viuen día a día a l'aula i persones que viuen en primera línia la violència, la falta de respecte als altres i la discriminació per diverses raons. Esperem que ens aportin idees i experiències i que ens donin molta llum al nostra treball sobre aquests temes. 



Tots donem, tots rebem, treballem amb altres alumnes d'altres escoles en grups on tots cooperem, anem un grup a la Universitat de Blanquerna on un professor, un pedagog, un psicòleg...ens il.lustren sobre problemes i possibles estratègies per atendre persones amb discapacitats, molt interessant tot. Un altre grup va a l'institut Menéndez i Pelayo, allà tenim l'oportunitat de preguntar a especialistes en ensenyament sobre noves metodologies en l'educació, treball amb les TIC, treball cooperatiu i com aprendre a aprendre sent nosaltres els protagonistes del nostre aprenentatge. 

Un altre grup va a la Plaça de Catalunya i els alumnes entrevisten als barcelonins que passen i pregunten sobre con veuen algunes qüestions sobre el nostre sistema educatiu i sobre la violència i la discriminació a la nostra ciutat de Barcelona. 
Estem treballant molt, acabem una mica cansats però estem aprenent també molt i estem coneixent gent nova, interessant i divertida.’



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS