diumenge, 24 d’abril del 2016

SANT JORDI 2ª PART: UNA GRAN FESTA A L'ESCOLA



Pluja? Algú va dir que el dia de Sant Jordi seria passat per agua? Doncs no, el dia de Sant Jordi a l'escola, que es va celebrar el divendres 22, va ser un dia radiant!!!! Els nens i les nenes de l'escola van passar un dia genial ple de llibres, roses i moooooltes rialles!!!



El jardí de l'escola un any més es va preparar pel gran dia!! El balcó de la casa àrab va engalanar-se per esdevenir el millor escenari per a donar els premis dels jocs florals, concurs en que hi participen tots els alumnes de l'escola. Els guanayadors van recollir els seus premis amb una gran alegria i orgull per part dels seus professors.

Els nens i nenes de 1r i 2n de primària van fer un treball conjunt, així doncs el premi era per tota la clase i el van anar a recollir uns alumnes representants de tota la classe.  Tots els treballs premiats es poden veure a l'entrada del col·legi, penjats en un mural que han realitzat els nens de 5é de primària, així com també són molt divertits els dracs que adornen el sostre, joietes que  han fet els alumnes de 5è i 6è. 














Els alumnes de 1r d'ESO van preparar i explicar uns contes als nens d'infantil. Els alumnes de 2n a 4t d'ESO van preparar jocs basats en lletres i paraules, i van fer participar als nens de la primària que s'ho van passar molt bé!

















































I no podem oblidar-nos dels fantàstics dracs que van fer els nens i nenes de 5è de primària, animalos que ens presenten aquí molt orgullosos......









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS