diumenge, 15 de març del 2015

CAMPANYA: DIUMENGE DE RAMS, fe, tradició i solidaritat a Mary Ward



Benvolguts pares,

Fent un maridatge de tradició i solidaritat, l’AMPA ha contactat amb un artesà de Tarragona que ens proporcionarà aquestes “palmes “. Es podran adquirir a la mateixa escola prèvia reserva i pagament. Les veureu exposades a les portes d’entrada i podreu escollir la que mes s’avingui, així com els rosaris de sucre que es pengen per guarnir.


Amb aquesta iniciativa, ajudarem a petites empreses d’aquí: l’artesà que les fa, els qui les embalen ACUDAM (grup discapacitats)… i amb el petit benefici que en traurem, l’AMPA vol finançar una actuació que repercuteixi directament a les butxaques de les famílies de l’escola. Depenent de la quantitat obtinguda: rebaixa en el rebut de material escolar, sortida gratuïta dels escolars, una samarreta (polo) de l’uniforme escolar per a cada alumne… (estem pensant encara en què ens ho gastarem… ajudeu-nos amb més idees!!!!).

Us animem a que compreu les palmes i palmons a l’AMPA, us estalviareu molèsties: us les portarem a l’escola!!, comprareu bon producte a bon preu, és un acte solidari i a més a més en gaudirem les conseqüències!!!!

MODELS:
A-Palmó de 1,80cm…..13€
B-Palma agulla de pit de 10cm….1,25€
C-Palma POPULAR de 45-50cm….4€
D-Palma PEPA de 80-90cm….9€

Fer ingrés en el cte IBAN ES73 2100 0814 06 0200661454 (AMPA Mary Ward) especificant nombre i model (Exemple: 1A 4B 2D….36€), amb el resguard MOLT IMPORTANT, les podreu recollir el dia 25 i 26 de març a partir de les 17h a l’escola.

Feu reserves i pagaments abans de dimarts 17… és una tasca manual que necessita el seu temps.

Restem a la vostra disposició (mail, telèfon, wsp, passadissos…) i gràcies a l’avança per l’èxit segur de la campanya: DIUMENGE DE RAMS, fe, tradició i solidaritat a Mary Ward

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS