divendres, 24 de gener del 2014

MOLTES GRÀCIES SENYORETA LLUÏSA.... NENS I NENS DE 5È DE PRIMARIA




Per molt que en fossin conscients durant tots aquests primers cinc mesos de curs, per als nens i nenes de 5è de primària, avui ha sigut un dia especial, ja que han acomiadat amb un fins aviat, la que ha estat la seva tutora durant tot el primer trimestre, la senyoreta Lluïsa Dalmau.

Amb un "nus al coll" després d'escoltar les paraules de la senyoreta Lluïsa (un text que han rebut imprès en petites cartolines de colors diferents, símbol de la singularitat de cada nen, i que hem volgut publicar a continuació), els alumnes han mostrat el seu agraïment amb una festa  sorpresa que ha acabat amb un regal molt especial per a la que ha sigut la seva tutora; un magnífic mocador en el qual hi han quedat plasmats els noms de tots els seus alumnes. 

Així doncs avui han tancat una etapa amb un "moltes gràcies senyoreta Lluïsa", i dilluns n'obriran una de nova amb un "benvinguda senyoreta Mae". 



Estimats alumnes de cinquè:

Avui és l’últim dia que estem junts. Els dies, les setmanes i els mesos han passat molt de pressa. Quan vam començar el curs, semblava molt llunyà el 27 de gener de 2014 i ja i som. 
Vull dir-vos que guardaré molt bon record de tot el grup. Haig de confessar que he après moltes coses de vosaltres perquè he descobert en cadascú una riquesa interior immesurable, us mentiria si us digués que no us trobaré a faltar però la vida és així, volàtil, segur que tant vosaltres com jo anirem seguint els nostres camins i potser en algun moment ens trobarem però el que és important és mantenir dins el cor l’agradable experiència d’haver conviscut junts. Ara estic segura que anireu coneixent nous mestres, nous amics, noves persones, noves experiències.... madurareu i creixereu i sereu persones de qui tots ens sentirem orgullosos.

Vull demanar-vos disculpes si alguna vegada no he sabut entendre en algun moment el què us passava o no he conegut els problemes i dificultats que hàgiu pogut tenir o no he estat prou amatent.

“Només s’hi veu bé amb el cor, l’essencial és invisible als ulls”
Petit Príncep

Fins sempre, 

Lluïsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS