divendres, 12 d’abril del 2013

JA ARRIBA LA PRIMAVERA AMB LLIBRES I MÚSICA!!!!

Imatge extreta del bloc El Racó des PT, per cert un bloc molt interessant 

Ja ha arribat la primavera, i amb ella una de les grans diades, la de Sant Jordi, festa que els nostres nens i nenes celebren cada anys a l'escola participant en diverses activitats lúdiques i culturals! 



És per aquest motiu que com cada any us demanem la vostra col.laboració per a que a l'escola no falti un dels principals protagonistes de la festa, els LLIBRES!!!!


Així us demanem que porteu a l'escola llibres i contes en bon estat que tingueu a casa per poder-los vendre al petit mercat que s'organitzarà al jardí de l'escola per a que els nens puguin viure una de les tradicions més arrelades!!!
Podeu deixar els llibres a la recepció de l'escola com a molt tard fins el divendres 19 d'abril!!!!

Però la primavera també ve amb música, i que millor que poder escoltar un concert de la Coral Mary Ward! Així doncs no podeu faltar a la cita!!! Dins del festival de cant Primavera Coral 2013, organitzat per l'Ajuntament de Barcelona i que aquest any homenatge a Salvador Espriu, el concert de les corals de Sarrià Sant Gervasi comptarà amb la participació de la Coral Mary Ward. L'acte tindrà lloc el proper 25 d'abril a les 20h en el centre cívic Pere Pruna, del carrer Ganduxer 130, un edifici bellament decorat per pintures del gran artista que li dóna el nom!! Tot un espectacle de música i art que ens posen a la nostra disposició!!!! 
Moltes gràcies a tots! Us esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS