dijous, 14 de març del 2013

EL CONTE DELS TRES PORQUETS.......ELS PARES SÓN ELS NOSTRES ARTISTES!!!


Des de fa uns anys a l'escola es porta a terme una activitat de gran èxit entre els nostres alumnes. Durant el curs els nens i nenes de l'escola poden gaudir de la visita de mares, pares, àvies i avis.... que venen a compartir les seves habilitats amb els nostres nens. 



Aquest cop la visitant i artista ha sigut la Blanca, mare del Víctor de P.4 que va venir amb un conte i unes titelles sota el braç. Davant de tots els nens de pàrvuls, que la van escoltar encantats, va explicar en alemany el conte dels Tres Porquets. 


Va ser una tarda molt divertida i els nens no sols van gaudir del conte, sinó que van participar en l'elaboració dels decorats per a les titelles: la casa de palla, la casa de fusta i la casa de pedra en són un exemple!!!!!!

Així doncs, mares, pares, avis, àvies, oncles, ties, cosins...... animeu-vos i participeu en aquestes activitats. Contes, cuines, dibuix, explicar anècdotes, cantar..... totes són molt bones aportacions!!! Estem segurs que els vostres nens estaran encantats amb la vostra visita!!!!







1 comentari:

  1. Genial!!!!! bien por Blanca Tous!!!! Blanche!!! un placer haberte conocido...
    Grande Mary Ward!!! sois los mejores....

    ResponElimina


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS