dimarts, 20 de novembre del 2012

QUÈ FEM.....EM MISTERI DEL DRAC DAURAT AL MUSEU DEL MODERNISME DE BARCELONA


Des del dissabte 17 de novembre ja es pot realitzar la nova activitat del museu: El Misteri del drac Daurat.

El visitant s'ha de posar en la pell d'un periodista que haurà de seguir les pistes per esbrinar què s'amaga darrere del misteri del drac daurat. Si finalment es resol el misteri és possible que pugui entrar a la plantilla del diari La veu de l'Eixample.

El Misteri del drac daurat té el format d'un diari - precisament al seu interior es poden llegir les notícies de La veu de l'Eixample -. Està dirigida a tots els públics, especialment al públic familliar ja que al seu interior es poden realitzar miniactivitats i jocs aptes per a diferents nivells d'edat.

L'activitat és gratuïta - va inclosa en el preu de l'entrada - i es recomana realitzar-la els dissabtes i dies festius. En cas de sol·lictar-ho, també es pot realitzar en qualsevol moment.

El Misteri del drac daurat és la continuació de l'exitosa A la recerca del tresor perdut, inaugurada l'estiu de 2010, que va ser pionera en el desenvolupament d'activitats interactives, que se serveixen de símbols i determinats elements de les obres d'art per contextualitzar-los en el discurs artístic del museu.
Imatge en alta resolució aquí





Inauguració:  17 de novembre de 2012
Dia recomanat:  Dissabtes i dies festius
Lloc:  Museu del Modernisme Català
Balmes, 48 08007 Barcelona


Per ampliar qualsevol informació, es prega establir contacte amb Beatriz Maeztu o Pablo Carol al  932 722 896 o bé a mmcat@mmcat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS