divendres, 17 de juny del 2011

QUÈ FEM? FESTA MAJOR DE SANT GERVASI!!!!!

Festa Major de Sant Gervasi!

De l'11 al 19 de juny Sant Gervasi celebra la seva Festa Major. Hi haurà activitats per a tots els gustos que faran que la gent prengui el carrer.
La Festa Major de Sant Gervasi arrenca dissabte 11 amb un correfoc que anirà des dels jardins de ca n'Altamira fins a la plaça Bonanova on es celebrarà el concert jove amb l'actuació dels grups Yes we Kant, ítaca Band i la Dj Mamaye.

Dimarts 14 hi haurà concert de Gospel i pica pica per a tothom a la plaça Molina. El mateix dia, a la plaça Frederic Soler, sopar de truites i The Beaties Music Grup en concert interpretant música dels Beatels.

Dimecres 15 podrem gaudir del ball de Festa Major al centre cívic Vil·la Florida, d'espectacle infantil a la plaça Frederic soler i d'havaneres als Jardins de ca n'Altamira.

Dijous 16 festa infantil a la plaça Cardona amb berenar per a tots els nens i nenes i la festa de la botifarrada-Jazz a partir de les 18 hores a la plaça Frederic Soler.

Divendres 17 la festa als Jardins de Brusi començarà amb contacontes per als més petits i continuarà a les 21h amb una festa per a debutar punxant i el concert jove de Festa Major on actuaran els grups guanyadors del 2n concurs de maquetes de la Festa Major de Sant Gervasi. També divendres tindrà lloc al centre cívic de Vil·la Florida el sopar de Festa Major.

Dissabte 18 hi haurà festa infantil als jardins del centre cívic Pere Pruna i cine a l'aire lliure a la plaça Cardona. Més tard tindrà lloc la Festa Màgica de la Bonanova, amb sopar a la fresca, Castells de Focs i Balls de Festa Major.

Diumenge 19 tindrem matí de festa major a la plaça de la Bonanova on durant el matí hi haurà xocolatada amb xurros per a tothom, campionat de futbol de botons, animació i sardanes de Festa Major.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS