divendres, 13 de maig del 2011

QUÈ FEM?. MOU-TE PELS QUIETS. 2º CONCERT SOLIDARI EL 23 de MAIG

 
 
Una nova proposta de la fundació MOU-TE pels QUIETS..... 
 
Després del 1er Concert Solidari "Mou-te pels Quiets" que es va celebrar el 2009, tornem a L'Auditori amb una nova proposta!

En aquesta segona edició, la pianista Alba Ventura serà l’encarregada d’endinsar-nos en el món dels infants, interpretant precioses obres de Robert Schumann i Claude Debussy inspirades en aquesta temàtica. Ventura, formada entre Barcelona, Madrid i Londres amb professors de la talla d’Alicia de Larrocha, Carlota Garriga, Dimitri Bashkirov, Vladimir Ashkenazy i Irina Zaritskaya, és una de les joves pianistes amb més projecció del nostre país. El seu so refinat vol ser ara la veu d’un col·lectiu que no rep prou atenció ni ajudes, per això els fons que s’aconsegueixin amb aquest concert es destinaran a Nexe Fundació, una de les poques entitats que treballa en favor dels infants amb pluridiscapacitat i de les seves famílies.


2n Concert Solidari "Mou-te pels Quiets"
 
Dilluns 23 de Maig de 2011 a les 20.30 h.
L'Auditori, C/ Lepant, 150 (Barcelona)
 
Venda d’entrades a les taquilles de L’Auditori (932 479 300) o a Telentrada.com (902 101 212)
Preu entrada: 25 €
Preu reduït: 15 € per a persones amb discapacitat i l’acompanyant d’aquestes quan la seva necessitat sigui reconeguda legalment, famílies nombroses i monoparentals, estudiants, aturats, jubilats i Amics i Padrins de la Fundació Mas i Mas.


Si voleu podeu decarregar-vos el programa del concert podeu fer-ho aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS