dimecres, 9 de febrer del 2011

GUIA SOBRE L'ALIMENTACIÓ SALUDABLE A L'ETAPA ESCOLAR


L'alimentació saludable a l'etapa escolar, guia que podeu baixar-vos des d'aquí, tracta temes dirigits tant a les escoles com a les famílies relacionats amb l'alimentació saludable
Els departaments d’Educació i el de Salut han presentat la Guia sobre alimentació saludable a l’etapa escolar. Aquesta guia vol facilitar, als centres educatius i a les famílies, eines per revisar acuradament les planificacions alimentàries i, alhora, promoure hàbits alimentaris saludables entre la població en edat escolar.

L'alimentació saludable a l'etapa escolar tracta temes dirigits tant a les escoles com a les famílies relacionats amb l'alimentació saludable, els objectius i les funcions del menjador escolar, l'elaboració i la millora de la qualitat dels menús escolars i el desenvolupament d'hàbits saludables. El manual també ofereix exemples de programacions de menús escolars, així com d'adaptacions de menús (trastorns de l'aparell digestiu, celiaquia, intolerància a la lactosa, diabetis, al·lèrgia alimentària, menú sense carn, menú sense carn de porc).

 Aquesta guia s'emmarca en una de les línies d'actuació del Departament d'Educació que, a través del Programa d'Educació per a la Salut a l'Escola el Programa d'Alimentació i Nutrició del Departament de Salut, assessora sobre qualitat alimentària els centres escolars, les associacions de mares i pares, els consells comarcals o altres entitats que gestionen els menjadors.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada


Lema del curs 2017-2018

LA PAU ÉS DE COLORS